BILDER - Fika och Picknick i måndags

Ska posta upp bilderna innan jag segar mig på största allvar.. Imåndags var jag ledig, och dagen började med lite städ och softa på morgonen. Sen gick jag en sväng toll skolan för att lämna in lite pappaer samt hämta ut tentorna, det var precis på gränsen, den ena klarade jag, men surt nog så blev den andre inte som jag ville!! Bajs Bajs!!!

I vilket fall som helst, tröstade jag mig själv med en härlig fika på Viskan med sis Linnea. För resten av dagen skulle ju bli mysigt, och visst blev det surt med resulatet, men i måndags ville jag inte tänka på det. Vi hann en mini runda i Åhléns och H&M innan jag var tvungen och kilar hemåt, för pojkvännen hade kommit på besök.


Vi skulle åka och handla picknick mat, men J var sugen på dim sum, så han hade köpt med sig ha cao, xieu mai och nem. Så snabb upp till lägenheten för att ångkoka de, och jag fixade ihop smörgåsar och grönsakslåda och en massa annat gott. Sen begav vi oss till Annelundsparken.

Mums!!! dim sum och smörgåsar

Neeeem!

huh??, sa du nåt älskling?

Aha?! ta ego pics!!

hello handsome!


Jag avslutar måndagen med denna fina bild!

De sakerna som jag och J gjorde senaste två dagarna betyder så mycket för oss. Vi insåg att trots vi varit tillsammans i snart 4½ år, så har var picknick och ligga och sola bara han och jag en vardag sådär, det var första gången för oss. Det är därför man uppskattar så mycket när man har sådana tillfällen och bara göra "vardagliga" grejer. Vi verkligen älskar det!!! ♥

Kommentarer

Har du något i hjärtat? Lätta gärna den här och nu!?

Vad ska man kalla dig då? Inte "anonym" va?
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Ordet är ditt:


Trackback
RSS 2.0