Trötter, men jag är glad!

är hungrig men kroppen har verkligen ingen ork och resa mig och fixa ihop något. Haft en underbar dag på jobbet och sommarfesten på dagiset var jätte trevligt. "Årstidsshowen" som barnen visade upp var hur tjusigt som helst, de var SÅ duktiga. Barnen och föräldrarna var så underbara, inte minst mina jobbarkompisar, tycker så mycket om er allihopa!!

Men nu är jag helt slut, och efter denna inlägg kommer jag att säga god natt faktikst. Klockan har hunnit bli så mycket, det är ingen ide och ta en powernap nu och sen vakna och sen äta liksom. Jag tar en stor och fet frukost istället,,

Allt annat som skulle göras ikväll får helt enkelt vänta... Min hälsa går före allt annat just nu... hehe På bilden håller jag i blommor och present som barnen och föräldrarna gett oss personalen. Mina jobbarkompisar har också gett mig ett jätte fint "avskedspresent" för jag slutar ju efter denna veckan =( Blev så rörd av all vänlighet och omtanke från dem!


Ursäkta att jag tjatar och är självkär, men åh vad fint man är i det nya håret =P Och min outfit ska jag inte säga något om, om inte, I LOVE IT!

Kommentarer
Postat av: jaaw

Du passar jätte bra i det korta.. Mycket fint...

Jo om du är i närheten vore ju kul att träffas.. ett tag sen söta fröken..

2011-06-10 @ 00:15:27

Har du något i hjärtat? Lätta gärna den här och nu!?

Vad ska man kalla dig då? Inte "anonym" va?
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Ordet är ditt:


Trackback
RSS 2.0