Tionde juni tvåtusen elva

=( är lite små ledsen över att den planen jag tänkte idag, troligen inte blir av. På grund av olika faktorer, men den största och även den som jag blir så arg på mig själv för jag har segat med mitt körkort! NU känns det verkligen irriterande att man inte ha körkort och jämt är beroende av andra. Jag har klarat mig väldigt bra med buss/tåg hittills, men just idag hade jag önskat att jag har körkort och en bil så klart.

Varför? Jo min systerdotter har ju sin första skolavslutning idag, trots hon bara går på förskoleklass, så vill jag jätte gärna vara med och se på henne och ge henne lite blommor. Då när hon slutade dagiset visste jag inte om vilken dag, så jag var hemma i Svenljunga men jag missade det ändå. Nu blir det samma sak. =( Ni kanske inte tycker att det är så stort, men för mig är det det.

Ringde chi2 för 20 minuter sen då jag vaknade, men hon tyckte inte att jag ska besvära och åka hem och bara stannar en och en halv timme typ, för jag måste med bussen vid 10 igen för att åka hem och jobba 11.30. Har jag körkort hinner jag åtminstone stanna ytterligare en timme. Aja, jag vet inte, vädret sviker en också, så otur, dessutom sitter jag än här och grubblar över om jag ändå trots allt faktorerna, åka ändå...........HMMMMMMMMMMHMMhmmmhmm.....åker jag, då åker jag vid 7.26 och är framme 8.08, Lydia börjar 8.20... HmmhMmmHhMhMmm................


Älskar dig något oerhört mycket min sötnos!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: jaaw

naaw sötis moster...

2011-06-10 @ 08:32:56

Har du något i hjärtat? Lätta gärna den här och nu!?

Vad ska man kalla dig då? Inte "anonym" va?
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Ordet är ditt:


Trackback
RSS 2.0