Hjälp! Vilken tråkmåns!

Vem pratar jag om, om inte mig själv???!?!?!? Bloggtorka dessvärre!

Konstig nog så har dessa soliga dagar bidragit till "jobbiga" dagar för mig. Kanske för att det varit lite extra tufft på jobbet denna veckan, men tack och lov att den är kort, sista dagen har nu avslutat också. Trots att sista barnen blev hämtad tjugo i fem, så stannade jag ändå kvar för att städa undan vissa saker och vattnade växterna som barnen och fröknarna hade odlat. Och tog det allmänt lugnt innan jag stängde igen dagisen runt kvart över fem och åkte hem.

Tanken var att jag skulle träffa min lillasyster, men nu blir det ändrade planer, hon ska inte in till Borås alls. Det är också studentbal idag, hade vart trevligt och gått ner och kika på de, men , men äsh, är lite lat just nu.

Sen är jag så sur på mig själv som slarvat med tvätten, och städningen. Vilket gör att jag känner mig så stressad för att om jag inte gör det nu idag eller imorgon, så hinner jag inte förrän nästa vecka på tisdag. Och det är ju inte OK! Därför känns det lite surt och inte kunna göra något annat för jag har saker och göra hemma! Aja så man bäddar får man ligga, inget att klaga över, för även jag gör det så är det bara rätt åt mig. Inget att tycka synd om direkt liksom.
Ursäkta att jag klagar och gnäller så, vädret är ju på topp och jag borde vara glad osv, men tror att jobbet och tröttheten har tagit koll på mig. Och ansträngningen, till vad undrar man, jag vet inte. Bla bla bla bla bla!!!

Ehm, får nog ta tag i livet och sätta igång med städningen, så kanske man lättar upp humöret och sig själv en aning. För egentligen har jag typ planerat in utgång med min stora syster ikväll. MEN det luktar "bangar ur" för min del, men jag hoppas att det inte blir så, för jag vill faktiskt gå ut och skaka loss och lätta hjärnan och allt lite. Men samtidigt är jag lite rädd, för jag känner mig själv så jäkla väl att instiken om att bangar ur på grund av trötthet och allt det där jobbiga kan faktiskt vara rätt. MEN VI HOPPAS ATT DET SKA BLI BRA! Vi får se, jag hör av mig!

Kommentarer

Har du något i hjärtat? Lätta gärna den här och nu!?

Vad ska man kalla dig då? Inte "anonym" va?
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Ordet är ditt:


Trackback
RSS 2.0