Busy doing nothing.... again!

Borde lägga mig i sängen och sovit för längesen. Men på något sätt känner jag mig stressad och inte riktigt kan gå och lägga mig. Men under den tiden så gör jag ingenting ändå, knas men så är det. Jobbigt känsla bara. Och det har jag haft väldigt ofta senaste tiden, då pratar jag om månader. Känner mig stressad, men samtidigt vet jag inte vad det är som jag är stressad över. Jag sätter kanske omedvetet höga krav på mig själv och har en massa bollar i luften att jag ställer till det för mig själv bara. bläärk!!
JObbigt jobbigt!!!
HUr som helst så var shoppingturen med mamma och systrarna (fattas chi4 bara) väldigt mysigt! Ingen kom hem med tomhänt i alla fall. Jag hittade en klänning och ett par (helvetets) höga pumps och köpte ett par klackskor till min mor också. Sen passade vi på och storhandla i City Gross, eftersom mamma och syskonen inte varit på City Gross sens den öppnade.

Har fortfarande inte riktigt bestämt mig vilken klänning jag ska ha imorgon, men det löser sig. Jag får känna efter hur magkänslan känner imorgon när det närmar sig. OCH OM det inte gör det, då ska jag gå och dränka mig själv. Så jobbig som jag alltid blir, haha!

Nu borde jag gå och sova lite, imorgon blir det jobb, sen åka direkt till Värnamo och fira brudparet! ♥

Kommentarer

Har du något i hjärtat? Lätta gärna den här och nu!?

Vad ska man kalla dig då? Inte "anonym" va?
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Ordet är ditt:


Trackback
RSS 2.0