Better

Idag känns allting så mycket lättare och bättre. Varför? KAnske för att jag sov gott i natt, och att arbetsdagen på SÄS har varit bra. Blev lite övertid, dock, men det hade inget med att det var stressigt och mycket och göra. Jag stannade kvar för min egen skull, och för att lära mig mera om avdelningen som jag ska vara och jobba i sommar. Trots jag jobbat där i somras och varit timanställd sens hösten tills nu, är det ändå en hel del kvar saker som man ska lära sig. Det är ju nya saker som förekommer varje gång jag jobbar verkar det som, det gillar jag, omväxling är bra!

Satt och bara tänkte lite på jobbet att, igår var ju inte en hel bad day direkt. Jag hade en mysig morgon med min kära systerdotter Lydia. Det var synd att jag inte kunde följa henne till skolan igår, för jag skulle med bussen vid 8 så jag hinner till jobbet. Det jag hann var att väcka henne och se till att hon gör sig i ordning, sen fixade jag hennes hår och gjorde frukost till henne. Sen var det hejdå, men hennes pappa kom och hämtade henne kanske 5 minuter efter jag hade gått, så hon var inte ensam så länge. Sen är ju min bror hemma också i och för sig. Hon var så sött när hon satt och åt frukosten när jag gick.


Ah, kände bara för att skriva lite, ska hoppa in i duschen nu, sen blir det och tvätta kläderna! ÄNTLIGEN!! Skriver mer om morgondagens och helgens planer efter jag kopplat av lite.

Kommentarer

Har du något i hjärtat? Lätta gärna den här och nu!?

Vad ska man kalla dig då? Inte "anonym" va?
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Ordet är ditt:


Trackback
RSS 2.0