Sweet Morning

God morgon söta!!

Men hey, jag har faktikst vaknar för llängesen, men jag har bara inte bloggat, hehe tro det eller ej! Men i vilket fall som helst ska jag snart ge mig iväg till stan för att kolla på lägenheten. Vill inte kolla sj, så jag väntade på J också, vill ju ha någon som också hjälper mig och avgöra, men egentligen har jag redan tänkt och tacka jag hur som helst. Har sett bilder som hyresgästen har skickat och det hur mysigt ut som helst. Sen om jag inte tackar ja vet jag inte hur länge till jag måste vänta så,, aja jag uppdaterar sen hur det blir.

Ska fixa lite mat till oss nu, sen är det bara sätta på gasen och köra hela vägen till Borås, (igen =D)

P.s förresten,,, vad vill ni att jag ska blogga om idag? Känner redan sådär bloggtorka symtomer kommer smygande,,haha men om det är något extra särskilt ni vill jag ska skriva, så säg till =)

xoxo

You are the Song in my HeartYou are the Song in my Heart
Ni Shi Wo Xin Nei De Yi Shou Ge
你是我心内的一首歌-王力宏

Öva på låten nhe hoon du skall kunna den utantill :)
Klicka på länken för romanska alfabet och engelsköversättning av låten

Luv// ___]ínN


Rutiner

jahap! Det är fredag. Klockan är tjugo över åtta. Vad gör jag då? Kollar på lets dance så klart =D Mycket sjukdomar det förekommer bland deltagarna,, det är verkligen synd och tråkig, Nej nu är reklamen slut, och det är Lailas tur nu..


Vad gör ni då mina gulliga läsare??

Take a Look

Ni måste bara kolla in min väns bider på hans hemsida. En duktig fotografer kan jag bara säga!

Fixat och Klart!

God dag god dag på er!! Klockan har hunnit bli 12 redan, vad gäller det då? Lunch så klart! Jag har itne gått till simhallen än, men blir nog om en liten stund skulle jag kunna tro, dock skrämmer kylan mig en hel del, men dt ska nog bli av ändå. Vet fortfarande inget om någon har sökt mig på mobilen eller inte, jag tog med mig allt annat hem till mig men tydligen glömde jag kvar mobilen hos mamma. Så den är fortfarande död.

Gick bra och var på mötet, gick även förbi SvenBo innan och tog ett litet snack med de angående min hyreskontrakt och om min flyttning osv. OCh det ska inte bli någon problem alls om jag nu skulle flytta så snarast som möjligt, i och med att det är bara korttidskontrakt. Känns bra, så om jag tackar ja till lägenheten i morgon, då kan jag flytta ut (och in) under februari.
NEj nu måste jag äta lite,,,, fick in lite cash så nu har jag varit och handlat dessutom,,, härligt!

090130

God morgon bloggen!!

Jag gick upp för 10 min sen, var sååå härlig och sova ut lite. Som ni märkte så upppdaterade jag inget igårkväll, och ni som kanske sökte mig via mobil fick heller inte tag i mig. För jag var kvar hos mamma hela kvällen och natten. Batteriet hade dött såg jag nu på morgonen =D Anledningen till varför jag inte gick hem igår är ganska pintsamt tyckerjag , jag var helt enkelt för rädd, hahahah! SAtt och kollade på thrilller på tv:n, vilket ledde till att jag sov på soffan istället.

NU ska jag alldeles strax springa hem och fräsha upp mig, sen gå på ett möte här i byn. Senare blir nog ett besök på simhallen aktuellt. Nu dog i och för sig min mob, så vet inte om lady K har svarat angående sushi idag eller inte. MEn vi får se vad det kommer upp när jag laddar den senare.

Herregud,, januari är snart över,,,,,

Over!

Sådär var skolveckan över! Så fort det gått, jag har nu gått i skolan 2 hela veckor.. Hmm känns fortfarande bra, det var ju tur =P Har inte skolan igen förrän på tisdag då det är även första seminarium på plats. Har hört så många olika "teorier" om vad och hur en seminarium är/går till, men alla förklarar så himla olika så det återstår att se själv hur det är på tisdag. Nu längtar jag tills på lördag då jag har lägenhet visning i stan. Jag blev en aning orolig när jag fick reda på att det var en manlig hyregäst som har den just nu, inget illa menat eller så, men hade för givet att det var en kvinnlig hyresgäst, vet inte varför. Men han lät jätte trevligt och man hör på rösten att det är en ung kille, så att, det blir nog bra. Lägenheten är nog i bra skickt, vi får ju inte ha sådana fördomar om killar. Hihi, Jag tycker att de flesta killar som bor sj har faktistk det väldigt rent och så i sitt hem, ialla fall de som jag känner. Sen finns det självklar en massa som är hur stökiga som helst, men äsh va ska jag sitta här och snacka för, jag kan också grisa ner mitt hem ganska rejält vissa perioder =D


Undrar vad familjen gör hos sig just nu,, det skulle bli massa mat idag igen nämde mamma igår, det kanske är på god tid och gå över och se vad som händer =D Jaa, jag vet, jag har varit jäääätttte lat och "sparsamt" de här senaste dagarna, hahah har nästan bara ätit hos mamma, =P hehe

Morgon musik

Lady Gaga - Poker face

HAft en otroligt härlig sömn inatt, humöret är på topp, härligt!! Nej nu måste jag kila iväg till bussen, Puss på er!

Vietnamesiska vårrullar

Är bara för gott!! Någon mer än mig som älskar vietnamesiska vårullar??? Hur många har smakat på de?? Jag tänkte på de icke asiat så att säga =) Ska äta nu med famlijen, och brorsan hade visst ingen överraskning hem... men en annan gång kanske =P förreseten åkte jag aldrig buss hem idag, J var gulligt och hämtade upp mig ♥ Puss på er!


Så onödigt!

Ibland kan man verkligen bli så himla irriterad på alla dessa kundtjänst service! Och när man inte har någon fast telefoni och enbart har conviq. Fundera på att byta operatör, men samtidigt trivs, lr snarare är så van vid comviq så att det känns lite obekvämt och plötsltigt byta till något annat. Well, men dt var inte det jag ville blogga om, snarare att dessa kundtjänst service! Hade de bara kunnat maila tillbaka till mig en dag innan eller någon timme tidigare hade jag inte behövt göra allt detta i onödan. Det vill säga, fylla på bostadsbidraget om från början igen (inte för att det var mycket att fylla i men ändå!) och kriga med alla dessa nya studenter vid kopierings maskinerna och kopiera ut hyreskontrakten osv, i helt onödan. Somni minns så skickade jag iväg posten i fredags utan frimärke, och trodde att jag måste skicka om allting bara för att de hade inte svarat min fråga. Men plötsligt nu fick man ett mail från posten att jag inte behvöde skicka på nytt, för de skickar till mottagaren ändå, det ända som är nackdel är att jag ska betala porto+ expeditionsavgift. Blä,, måste sluta klanta mig framöver!!


I vilket fall som helst, har jag slutat, slutar hela 60minuter tidigare, härlig, men vad spelar det för roll, på grund att jag skulle kopiera så rann tiden iväg och nu måste jag ändå ta senare buss hem, (fy vad jag tjatar och gnäller va?!)
Men oj, klockan har visst blivit rätt mycket ändå, så det är nog bäst att jag ge mig iväg så jag inte behöva stressa till bussen, något jag alltid lyckas med ska ni veta!

Btw, fick positivt besked om en utav de lägenheterna jag hade intresseanmält, så dt blir aktuellt med en visning nu till helgen. Hoppas den är i go skickt och så som jag hoppas så jag kan flytta in så fort som möjligt, men jag vet, jag ska inte ha alldeles för höga förväntningar, vi får se vad det blir!Död!

Min dator dör när som helst ska ni veta,, blir inget mer bloggande för min del idag, om inte J lånar ut sin laptop till mig, men han lär plugga lr spela så inget jag förväntar mig precis. Men det är nog lika bra, då gå jag och lägger mig tidigare. Jag kommer att åka direkt härifrån till skolan imorgon, så det blir tidigt, men J får dra upp mig imorgon bitti. Naj ska nog skicka iväg detta inlägg så fort som möjligt innan batteriet slocknar. God natt med er och dröm sött, vi hörs mer imorgon!! XoXo

J och jag, på min 20årsdagen, var fortfarande hemma hos mamma då.

Lösa Korsord

Är man på dålig humör och haft en dålig morgon och när vännerna inte kan lugna ner en, då är det bästa sättet att kopplar bort allt genom att träffa pojkvännen. (det funkar för mig ialla fall, vet inte hur det brukar vara för er =P) Men att kunna sitta och sura sig och inte behöva säga någonting, och ibland när man känner för att gnälla en massa så gör man det, känns j*vligt bra. Och det är inte alltid man kan göra så med vänner, även bästa vänner (även man kan, kanske vännen bor långt ifrån en osv) så, är pojkvännen det bästa alternativ. Ni tycker säkert att " fy, stakars killen" men nej nej, i mitt fall gnäller jag sällan utan bara sura mig och inte säger nåt. (fast det kanske är synd om honom på det sättet med?!??! äsh) Tur att J är så förståerlig (säger man så?!) och förstår vinkel och är tyst med mig och inte tar illa upp. Men ibland kan han vara lite lost dock, och retar upp mig istället, men för det mesta förstår han och det är gulligt tycket jag.

Är just nu hemma hos honom, medan han hjälper sin bror med läxor sitter jag och är korsordnörd (jag suger dock) men det är jätte kul att döda tiden med korsord. För tillfället är det vecko Revyn kryss^^

Besviken!

Jävligt besviken nu, dessa dagar, fi f*n så sjukt besviken. JAg måste fixa det här, det kan och få inte vara på det här sättet!! Grrrrrrrrrrr,, why!!! Buhuhuhu det här bara för jobbig... som sagt, djupt besviken är man. Men det är sig själv man får klandra, det är trots allt bara du själv som kan påverka och avgöra hur det ska vara.
ush,, fi fasen vad jobbig dt är,,, a ja hoppas ni har en bättre morgon än mig! ................P.s kanske skrämmer er nu, men oroa er inte, det är inget allvarligt så, är bara allmänt besviken sådär, mest på mig själv. well, have a nice day people!

To my baby

Vet att du inte tycker om denna låten så (dvs versionen med kat deluna), men att lyssna låten i denna version lovar jag att det känns mer älskling. Detta är till dig,,,, tänker på dig! // Em
 
Baby you
Is the diamond that last forever
And I just can't take
A single step without you
Baby to you
I'll always be a faithful lover
Cause my heart can't make
A single beat without you

You make me fly
You get me high
You turn my world
To such a better place
Your crazy touch
The sweetest rush
Is somtehing that saved my life

I wanna spend my nights and days
Between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams
I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

Breathing your love, love, love
Baby breathing your love, love ,love

Breathing your love, love, love
Baby breathing your love, love ,love

Baby boo
Only you can make me recover
The lost parts of me
I thought they had gone
A long time ago with you
Life rhymes like the best love letter
Was just an empty soul
Until you stepped into my show

You make me fly
You get me high
You turn my world
To such a better place
Your crazy touch
The sweetest rush
Is something that saved my life

I wanna spend my nights and days
Between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams
I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

Breathing your love, love, love
Baby breathing your love, love ,love

Breathing your love, love, love
Baby breathing your love, love ,love

I wanna have that crazy love
Want it running in my blood
Want it taking over me
Over me, over me

I wanna spend my nights and days
Between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams
I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

Bloggtorka!

Helt totalt bloggtorka idag!!!


Äntligen!

Haha,, låter dumt men jag har varit på jakt efter hennes video nästan varje dag. Blev ju så nyfiken på hur den var när man fick veta att Chace Crawford är med i hennes musikvideo. Så nu är den här, inte riktigt som jag hade förväntat mig dock, Chace är ju riktigt med i videon, men tja, låten är bara för härlig, vilket blev hela musikvideon också gööööö bra att se på och känslosamt. Enjoy!

I will Be - Leona Lewis

Painful

Ush,,ikväll kändes j*vligt ont och ta farväl med J, inte första gången att han åker hem sådär efter att ha umgått hos mig med min famlij. OCh hur många gånger har inte vi tagit farväl med varandra, men varför kändes så ont och smärtsamt just ikväll??!!?? Fattar ingenting, men av någon okänd anledning så mådde jag piss när han skulle iväg. Han åkte typ för 1 h sen nu, men jag kunde inte blogga eller så förrän nu. Det känns fortfarande i hjärtat,,,ush jag hatar när det gör så ont att sakna någon. Saknar honom redan..blää, eller det kanske beror på att jag har nu egna studier och lägga ner tid på och därför blir tillfällen för oss att träffas alltför färre, därför blir det jobbigare att gå ifrån varandra. Äsh jag vet inte, men det var jobbig helt enkelt, vet inte rikigt hur jag ska förklara.

Love you honey! ♥

Happy New Year to Us!!

Hehe,, hej hej bloggen!! Nu är jag återigen hemma, men ska alldeles strax gå igen. Ska över till famlijen och hjälpa till med maten och sånt. Dessutom är jag sjukt hunrig också, så behöver verkligen gå över dit. Haha Jahap, nyår för oss asiater hörni, i år firas nyåret inte lika märkvärdig som andra årena, men det är ändå mysig när famlijen återsamlas igen, fattas bara min käre bror dock. Men han kommer hem på onsdag istället, då kanske vi ska få en överraskning, vi får se. Hoppas att han kommer hem med en överraskning, för det har alla vi hemma väntat på nu.

Tillbaka till gårdagen så hade jag jäätte trevligt på middagen hos MIrry, var väldigt gott med smörgåstårta och chokladkaka till efterrätt. Mums, Var även jätte kul och träffa en del av klasskamraterna, längesen man såg de, och vi idiota oss som vanligt, har alltid kul med dessa idiotar. Det blev utgång så klart, tanken var så klart X&Y, men knasiga som vi var så planerade vi lite fel, och åkte inte ner mot stan förrän halv 12 tiden. Vad väntade oss då, så klart världens längsta kö, vi stod där ett tag men kände snabbt att detta är bara meningslös, då fick vi ge oss iväg till Swing istället. Och well, sist jag var på Swing var när jag fyllde 19, yepp 1 år sen hahahah. Och jag kan säga att no more Swing för min del, fi faan vad gammal man känner sig när man var där inne. Swing är ju mer ett ställe för 18+ såå ni förstår, inte kul och dansa med sina lill bröder precis. Hehe Men jag hade kul med umgänget ändå trots allt. Så det var en lyckad kväll förutom att vi var knasiga, men nästa gång ska det bli X&Y!!

Well, jag ska ge mig iväg nu klockan har blivit mycket nu. Jag uppdarerar mer med bilder och osv senare. Hoppas ni haft en bra helg, och ha en fortsatt trevlig söndagskväll sweets!!! XoXo

Party time!

Sådär!! Känns skönt att både ha hjälpt till mamma och hinna umgås med vännerna på det här sättet. Ska alldeles snart ge3 mig iväg till bussen. Har saknat de, ska bli så kul ikväll, de får vänta på mig dock men well,, de vackra kommer alltid sist. HAhaha Aja jag kommer nog att uppdatera mer imorgon,, h nu en underbar lördagskväll mina kära läsare!! PUSSS på er!!!


Happy Birthday

To Mr Seasky

Wish you the best my friend!!! XoXo

Lördag!

*gääääsp* Jahopp, sådär är man hemma igen, trött och ofräsh, varför? Jo, för att jag hade inte planerat att jag skulle sova över och hade så klart ingenting med mig och då ska det så klart bli övernattning ändå. Men det var kul, middagen var trevligt även studentpuben, inte rikigt den stämningen som jag är van vid men detta var nytt, nytt folk och nya upplevelse, trevligt helt enkelt. Uhm, jag ska inte blogga så mycker mer om gårdagen just nu, utan det får blir senare eller imorgon. Jag är väldigt trött fortfarande, ska sova en liten stund till bara, sen gå över och se vad mamma behöver hjälp med inför nyåret, samt dammsuga och sånt i min lägenhet. Vi får se om jag hinner, ska ju senare mot kvällen åka in till stan igen för att fira Mirry, även där ska det bli middag och ev utgång, vi får se vad det blir.

Men först måste jag berätta detta, så pintsamt och korkad så det inte är sant! Jag skrev ju igår att jag var i skolan för att kopiera ut lite papper som skule postas, sagt och gjort var posten postad. Kvällen gick och midnatten kom, då vi även befann i Annelis lägenhet för att sova. Både jag och A somnade in ganska fort, men jag somnade in något senare för att jag ville kolla bloggen osv, men hennes datorn stannade så jag orkade inte greja med den mer och stängde ner och somnade också. Plötsligt vaknade jag av en dröm, som också handlade om "posta brev", och vet ni vad jag upptäckte då????
Jo,,,jag hade visst postat posten utan frimärke, japp, ni hörde rätt. Jag var så korkad och inte ens kom på det förrän man drömmde om det. Well, det lär aldrig komma fram eller komma tillbaka till mig även jag skrev avsändare, får så klart kopiera och posta om på måndag.

Äsh,,, vad ska man göra med lilla dig plutten, a ja,, nu ska jag vila mig lite grann till ialla fall. Puss

Ändrade planer

Aldrig att det blir som man tänkt sig hörni. Därför är detta inte bra, att planera en massa i förväg, blir ändå aldrig som man planerade. Men i detta fall gör det inte så mycket, jämför med de andra gångerna. Nu missar man väla bara det lilla mysiga stunden hemmamys innan middagen. Jag åkte in till stan lite för sent, enligt bussarnas tid här i stan, så att åka fram och tillbaka till Anneli blir bara onödig, så vi beslöt oss att strunta i det. Nu sitter jag i skolans bibliotek och bloggar, ska ge mig iväg efter detta. JAg kom förbi hit bara för att kopiera ut lite papper som ska postas, så ni inte tror att jag är helt mobbad och sitter i skolana bibblan, nej nej =P

äh, jag får återkommer sen med bilder och lite rapport om middagen senare. Vi får se när Anneli slå mig en pling så jag inte blir alltför ensam för länge, folk tror kanske att jag är mobbad =P=P=P=P

HAve a nice friday my dear!!! XoXo

090123

Då var det fredag igen gott folk!
 
Dagen har gått fort tycker jag, fast jag har inte gjort så värst mycket. Satt nyss och fixade mina naglar, inget märkvärdig, bara fräscha till det lite grann. Gjorde även en amatör fransk manikyr =p, det går lika bra det, får ju vara lite fin nu när det ska vara middag lit här och där, och sen nyåret. Om några timmar ska jag åka in till stan och träffa Anneli, ska nog umgås lite själva först innan vi for ner till Kårhuset och träffa alla de andra.

Men jag ska fortsätta och fixa mig, juste, vad ska ni göra idag då söta???

Sleep time..

Jepp, idag ska jag sova tidigare än andra dagar. Egentligen hade studentkåren lite evenemang ikväll också för oss nyblivande vårdare. En kväll med umgänge och sedan utgång i X&Y för de som vill. Men jag struntade i den, i och med att jag börjar redan 8.30 imon, dessutom känner man inte riktigt "klassen" än hur kul är det att festa då. Man umgås knappt på en fest så, får umgås med de imorgon kväll istället.

»Coming up«
» Imorgon kväll sittning (middag och underhållning)
 med studentkåren och klassen (en del av de iallafall)
» Lördag, fira Mirrys födelsedag, middag hos henne ooch ev utgång senare
» söndag -Happy Chinese New year!!!-


Oväntat Besök

Är alltid kul och ha (eller ibland inte) men i det här fallet var det super rolig. För det var ju mina flickor som kom förbi en stund innan. De brukar inte vara hos mig så mkt, dels för att det inte finns några leksaker här som de kan leka med. Sen för övrigt är det alltid jag som är hos de och hälsar på. Men ja, vi gjorde inget märkvärdigt, hade som sagt inga leksaker, så de lekte mest med famlijens gamla träningsgrej, (vet inte vad man kallar den men, mina vänner vet nog vad jag menar , vissa av de ialla fall) sen fotade vi och busade bara. Men nu har de gått hem,,,, får leka mera med på söndag.


Medan riset kokar

Kör vi en lista! Det var längesen ju?!

Vem ringde dig senast? Familjen Luong =p
Vem kysste dig senast? Jinn
Vem kramade dig senast? Tiina
Vad står de i ditt sjätte sms och vem är de ifrån? "Newsec heter vårt hyresbolag ifall du ville kolla lägenheter =) puss." från Tiina
Vad brukar folk få för första intryck av dig? Väldigt olika !! mest positiva hoppas jag ^^
Har du någongång klätt dig horigt ? Haha, tror inte det
Har du slått någon riktigt hårt ? inte vad jag kommer ihåg, men det har jagsäkert gjort känns det som =P
Använder du parfym? Klart !
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för ?hmm,,dt du..^_~
Vilka slags killar faller du för? Har redan en såå,, ej nödvändig att berätta =P=P
Vad kollar du först på hos en kille? Har redan en såå ^^ men kan väl berätta ändå=P Ögonen och hans leende
Vill du festa? det händer
Vad är klockan? 19.45
Vilken färg har du på mobilen ? vit, svart & silver (och lite orange)
Vad ska du göra nu? äta mat
Har du svårt att släppa andra tätt in på livet? Jag är ganska öppen men till mitt allra innersta kommer bara mina närmaste ;)
Är du social? Oftast
Vad tänker du när du vaknar? varför är det redan morgon??!!
Kan du gå utan smink? Jaa

Perfekt timing,, nu ska jag kila och mumsa i mig kyckling!

Godis!

Woaa,, har klockan redan hunnit bli 16?!!??!! Så fort,, jag har alltså legat och haft värk (+lite tupplur) i nästan 3h. Vad hemskt,,, slösat bort dagen på det sättet, skiten mensvärk förstör allting! Hade jag inte haft så mycket värk idag hade jag inte åkt hem så tidigt från skolan, då hade jag hunnit träffa Mirry. Men jag var redan på väg hem med värk när hon kontaktade mig, inget besök hos Jinn blev av heller.

Som ni ser så struntar jag med i stadsvandringen i stan idag, istället ska jag vandra ner till ica och köpa hem lite godis och grädde till min kladdkaka (som jag ev ska göra idag, vi får se om det blir av också^^)


Coolt.....eller???

Torsdag Morgon

Wake up happy!

Giau och Jag ♥


Facebook Fever

Är du också drabbad av det??

well..man undrar verkligen ibland....

Nej tack!


Jag vill inte bli sjuk just nu!! Nej, nej tack! Men jag tror att den är på väg, både mamma och pappa tyckte att jag såg hemskt blek ut innan när jag gick över för att hämta saker som ska ordnas åt mamma imorgon. Jag tycker inte att jag är så värst sjuk eller, känner inget ialla fall, fryser bara arslet av mig hela tiden. Fryser överallt kan man säga, mest hemma hos mig faktiskt. Jag blir snart vansinnig på detta lägenhet, ändå har bovärden varit här och kollat. Eller så håller jag på att bli sjuk helt enkelt, därför fryser jag så mycket. De andra tyckte inte att det var så värst kallt hos mig. Knas!

Jo juste, på tal om mitt lilla vandring i Borås innan, föreslog ju  min nye studentkamrat Anneli att stadsvandringen med studentkåren imorgon eftermiddag kanske är något för mig. Haha, i måndags tyckte jag att jag inte behövde någon stadsvandring/guide,,men det kanske inte är så dumt egentligen och bara hänga på. Ah, vi kör nog på det, såå Anneli du ska med joina vet ja!! =P


Utforska Borås

Japp, det var det jag gjorde idag efter skolan. Lite udda va? Jag som trodde att det skulle vara mer aktuellt med massa shopping runder efter skolan varje dag, eller fika med tjejerna. Men nej nej, inget av det har jag gjort dessa dagar, har däremot bara utforskat Borås som en galning. Fast jag hade det trevligt under min vandrig runt om kring Borås måste jag erkänna. Trots jag gått i skolan i Borås så många år och folk till och med tycker att jag är mer som en boråsare än en svenljungare, då tycker man kanske att jag borde kunna vääääldigt mycket om Borås och alla dessa gator va?! Men nej, jag upptäckte under min vandring att jag vet inte alls mycket om stan, jag hittade så många små affärer eller små fik som jag aldrig sett tidigare. Har säkert sett men inte riktigt brytt mig och därför existerar de inte för mig, men nu vet jag.

Kändes bra och ha lite överblick på områdena som de lägenheter jag hade intresseanmält mig på, hur de ser ut, vilka affärer finns i närhet osv, det känns jätte bra. Jag hoppas verkligen att jag får någon av lägenheterna, längtar så!

Miss Mirry Herself

Idag säger vi också grattis till Mirry som fyller 20 år! Puss på dig sötnos!

LOVE

090121

Good morning!!! Idag börjar jag dagen med en kinesisk låt, sorglig dock men jätte bra. Igår natt drömde jag något hemsk,,,det var därför jag har lyssnat på den hela morgonen. blä men nu blir det skoldags igen, återigen en massa introduktioner!

Final Fantasy VIII - Guang Liang -Tong Hua (Fairytale)

Done!

   Så där! Nu har man ytterligare skickat iväg en till intresseanmäla på längeheter i Borås. Hoppas att jag snart får ett positiv besked. Blir så trött att gå upp så tidigt om morgonarna, ändå har jag egentligen gjort det i 4 år nu. Haha. Men det underlättar en hel del, man kan ialla fall gå hem till en och vilar sig om man slutar tidigt, och sen snabbt kan man luffa ut till stan igen när man känner för. Åker jag hem till svenljunga då lär jag aldrig åka in till stan igen, hahah ja chansen finns men väääldigt liten så att säga. Soooo give me, give me some luck!Tröttsamt!

Hej hej bloggen!!

Ni kanske undrar vart jag har hållit hus, som inte uppdaterat ett enda inlägg idag. Well, idag var det andra dagen i skolan för mig, hade upprop och en masssa introduktioner om utbildningen och första kurserna osv. Det var så himla mycket man fick ta till sig på en och samma gång, tror säkert att alla ni som studerar högskolan känner igen er då ni började också va?? Jag tycker att det är as jobbig att de går igenom saker som inte är aktuellt förrän i mars till exempel, jag blir snarare vi alla blir bara mer förvirrad. Och alla dessa kurslitteraturer, (herregud!), men tack och lov att jag har min söta Tiina som är snäll och lånar mig hennes böcker nu i början av kursen, slipper jag tänka så mkt på de än så länge.

Well, anledningen till varför jag ej bloggat nåt är helt enkelt att jag inte haft tillgång till någon datorn förrän jag kom hem vid 20 tiden, men jag var dödstrött efter en hel lång dag så jag slocknade visst ganska direkt efter jag kom i kontakt med min säng. Det var därför jag inte hörde att du ringde baby V. ♥
Måste erkänna att man är lite klen när man börjar skolan igen, haha, så längesen jag vaknar så tidigt som jag gjort nu, blir så himla trött trots att jag inte gjort mycket i skolan. Idag var det fika med studentkåren vid 16 tiden, men jag var mer sugen och träffa Tiina och tjöta med henne så jag struntade i att fika med de andra. Satt som vanlig och tjöta en massa med T, och sen berättade hon en massa om högskolan för mig, känner att jag har lite mer koll på vad jag har gett mig in i osv. Men ska ärligt säga att, dt känns faktiskt kul att börja plugga igen,, =D

God Natt sweets!


Benjamin Buttons

Wow,,, det tog sin tid och svara alla kommentarer och hålla reda på alla i första hand. Men det får jag skylla mig sj, dum av mig som lagrade allting sens i lördags,, men nu är det lungt igen. Så jag tänkte uppdatera lite om helgen, eller främst bion med J i lördags =D *muah*

Lördag, vi var på bio i stan. Tanken var att vi skulle åka tidigt så vi hinner åka skridskor i stora torget (vilket jag egenltigen ville skippa trots att jag vill som bara den åka skridskor. Men åka på stora torget?! Jag kan inte ens åka, vill inte skämma ut mig så offentlig =P) Men, alltid men, det blev att vi kollade vid 21 tiden istället. Och det blev Benjamin Buttons otroliga liv.


Vi var rätt mätta fortfarande, efter mammas mat, men lite snacks och Päron Mer kan vi inte utesluta såå de fick hänga med in i biosalongen ändå! Men det var skit bra filmen var så lång så vi hann bli hungriga i mellanåt. Filmen var bra tycker jag, något långt dock, 2h 50 min!! Men den var värt att se.
 

Så här mysig var jag i lördags =D


Nopp, klocklan blev så mycket så vi sket i skridskor helt och hållet, dessutom var det så kall vind, så hemåt bar det åt! Måste bara notera att halsduken J har är stickad av mig


Längesen

jag la ut någon dagens outfit, eller hur?! Men idag är jag glad så jag lägger upp en innan kilar över till mamma och äta. De ville så klart höra om hur dagen varit osv... hihih (skrattar varje gång jag tänker på hur vi gick i led med repet *asg*)

Tunika - Vero Moda
Leggings - Gina Tricot
Sockar - H&M
Sjal/halsduk - Åhléns

P.s Herre jösses,,,jag ser verkligen inte ut som en 20 åring!?!!!!?! D.s

First time ever

Första gången att jag kom med på tidningen, hahhaha kan ni tänka er? Att jag har bott här i 16 år och är nu 20 år, men aldrig har jag varit med på tidningen, inte ens en liten kläm någonstans i ett hörn eller liknande. Men Min systersdotter som numera är 4 år och har på all möjliga sätt hamnat på tidningen snart 10 gånger nu. Känner lukten av kändis hos henne =P Men idag var en rolig dag för mig hörni, inget stort men, syrran sa nyligen att hon såg mig i tidningen idag. Och hon bor ju i Borås så jag kan tänka mig att de tär BT hon pratar om. Så klart måste jag kolla, (i och för sig, de tog en massa bilder hit och dit idag men inte visste jag att det var något med BT att göra). Som sagt, jag kollade upp... och så här såg det ut:

(artikeln) Brukar ni synas i tidning??? =D

Löjligt tycker ni va?? Hell YES tyckte vi med. HAha sist jag behövde gå i led sådär var på lågstadiet, (lr det kanske har hänt då och då under senare skolåren med i think) men inte med ett rep precis! Men vi förstår deras tanke, vi var väldigt många, vilket jag inte hade en uppfattning om förrän senare på lunchtiden. Men som tur var att vi gick det mesta sådär innanför byggnaderna, och över gatan 2-3 gånger eller så, men egentligen var det lika pintsamt vilket som. Haha men de andra studenter tänkte väl bara, "nej men herre jösses, såg jag sådär löjlig ut en gång i tiden med??!!!??" Tydligen gjorde nästan alla introduktioner sådär, såå..

SOm sagt,, idag eller snarare hela denna veckan är det bara introduktionvecka. Det är ingen nollning på vårterminen, så därför är detta ett liknande evenemang eller hur man nu ska kalla de. Vilket innebär att det inte blir några galna sena festkvällar eller alla dessa freaky lekar och hit och dit för min del som ni andra studenter hade. Men det gör mig inget, de erbjudande och evenemanger som studentkåren har att komma med låter också jätte trevligt. Ja, som jag sa innan idag var det allmänt vandring guide på Borås högskolan (som jag inte kommer ihåg ett sk*t, vi gick till så många olika ställen och det var så många trappor men det ska nog gå ändå!) Det var allt från idag typ.. *happy*

Let's Go!

Good morning my dear!!

Idag är det en ny start, ny dag, nya händelser!! SKit härlig,,,hade svårt och sova in igår natt dock, men när jag väl till sist somnade in sov jag så gott så. Nu ska jag ge mig iväg till bussen. Återigen sorry,, jag lovar att uppdatera mera senare idag,,,PUSS på er,,och ha en super måndag!!

P.s Thanks honey, and thanks big brother!! ♥

Söndag

Hello my lovely readers!!

Jag är hemsk ledsen för att jag inte har uppdaterat något, har bara J på besök och tiden prioriterade till honom och  min famlj. Så idag kommer jag heller inte att uppdatera så mycket, kanske lite senare mot kvällen. Vi var iallafall på bio igår, men nej jag får tyvärr återkommer om detaljerna senare.

Nu ska jag och J ta en promenad ner till Ica och köpa lite chips och dip och lite annat gott också till famlijen. Vet ni vad?? imorgon börjar högskolelivet för min del,,, känns konstigt,,hmmmm men vi hörs söta!!


Svårt att Sova

Hej hej på er läsare, som fortfarande sitter vaken så att säga. Jag försökte sova efter jag skrev senaste inlägget. Men förbaskade också, hur jag än låg, hur jag än vred mig så gick det inte att somna in. Jag blundar men ändå känner jag mig vaken hela tiden, vilket gör att jag vaknar upp hela tiden. Och vad gjorde jag mer än att kolla vad andra bloggare/bloggerskor gör. Jätte förvånad blev jag inte, eller lite kanske, för jag har alltid undrat vad folk sysslar med om nätterna, troligen kollar de in massa andra bloggar, även min kanske. För jag har märkt att statistiken stiger en hel del enbart under natten...hihihi Eller så har ni helt enkelt också sömnproblem som jag och därför inte har något och göra och kör en bloggmaraton =D

I vilket fall som helst, har jag nördat mig rätt länge i singelpappa's blogg. Ni som inte besökt honom, gör gärna det och läs gärna från allra första början och framåt. Då kommer ni att förstå varför jag tycker Björns (som han heter då) blogg är värd att läsa! Som ni vet, (eller inte) jag är en väldigt känslig människa, och läsa om en sådan här situation som B och hans dotter är i just nu, jag blir så berörd och imponerad. För att han är så stark och positivt och framförallt så öppen och ärlig. Det tycker jag är bra, hur många av oss kan prata om sina problem eller sina jobbiga situationer?? Inte så många va? Därför tycker jag att vi ska hjälpas åt och stötta varandra och finnas där för varandra. Känner man sig ensam vill man aldrig prata ut sina problem eller bekymmer, men vet man att det finns folk omkring som bryr sig vågar man öppna sig mer......
Oj, vad känslosamt det blev plötlsigt. Nej, men efter jag läste bloggen slog det mig många tankar och som jag sa innan, jag är rätt känslig av mig, fick så klart tårar, men även goda skratt då och då. Knas jag är va?!

Men vet ni vad??!! Jag känner mig fortfarande inte ett dugg trött,,,,,, kanske beror på att jag längtar till J för mkt,,,, det var längesen att vi inte träffat på så här många dagar. Minns då J fortfarande gjorde sin lumpen, och den gången han var uppe i norr, vi träffades inte på nästan 4 veckor,, det var as jobbigt, då vi bara brevväxlade med varandra. Våra vänner retade oss rätt mkt då, för att det fanns telefon man kunde ringa varandra ju, men jag fick ut mer av mina känslor och kärlek till honom när jag skrev ner det i brevet till honom än i ett telefonsamtal. Därför har det blivit en massa brevväxlande,,,, känner fortfarande pirret i magen när jag läser de breven igen.

Jaja,,, nog om det, jag måste ändå försöka sova, önska mig lycka till söta! GOd natt med er, hoppas ni sover bättre än mig ialla fall. Vi ses imorgon!! KRAM

IGEN?!!!!??

bloggen krånglar igen,, verkar som att min natt inlägg inte visas på min blogg..konstigt ändå hade jag postat upp den för typ 2 h sen,,, vi får se om denna ens kommer upp...grrrrrrr  blir så störd när blogg.se krånglar så mkt.. Aja nu ska jag försöka sova, och vaknar upp i J's famn!  Han skulle komma imorgon bitti säger han,,, vi får se när han dyker upp.... längtar redan! ♥

Natt inlägg


Kvällens lets dance var ju underhållande, blev som vanligt väldigt imponerad av alla danspar, även vissa var kanske mindre bra och si och sådär tråkig, men imponerad är jag i vilket fall. Laila var grymt igen, men blev  förvånad över jurynspoäng, men men det är fortfarande publikens röster som gilts sååå. Blondinbella dansade lite bättre denna veckan måste jag säga, de fick ju högst poäng av juryn, blev också förvånad där. Niclas gjorde bra ifrån sig ju, tycker att hans danspartner är så himla duktigt, hon som är så ung också.

Än så länge är mina favoriter kvar, vi får se hur nästa vecka ser ut. Denna veckan fick ialla fall Linda och Martin lämna let's dance.


Fiskgratäng

Gott gott till Let's dance

Vad gör ni om ni inte tittar på Let's dance??

Fredag

Hello my dear! Hur mås det idag?? Fredag idag ja, hela veckan bara flög förbi utan att jag har gjort ett sk*t, känns lite onödig på något sätt. Men vissa veckor händer mer än andra, såå får ta det som det blir. Igår satt vi rätt länge hos mamma och åt mat och kollade igenom bilder som syrran tog i vietnam, och tobias hade så mycket knas och skoj och berättta, skrattade ihjäl oss verkligen. Senare var det så klart videofilmer som de hade spelat in, bla hans födelsedagsfirande. Kändes saknaden var enormt när man satt där och tittade på vårt hus och mormor, och alla barnen och alla släktingar där, saknar de så mkt! Måste ta en dag och ringa de och snacka, jag har ingen fast telefoni och ibland när mamma ringer till vietnam så är det de tidpunkt då jag är som latast, så blir ofta att jag inte orkar springa över.
Härliga dagar i vietnam i somras

Aja, vad händer idag då? Inget särkilt vad jag vet,,, men måste komma ihåg och posta ett brev, har glömt av det många dagar nu, slarviga mig! Kanske passa på och köpa hem lite choklad, sugen på det plötlsigt.

Vad trist!

Häromdagen fick jag höra från syrran att en utav deltagare i Let's Dance fick hoppa av pga sin hjärtinfarkt, och därmed fick göra en direkt PCI (en direkt operation som även kallas för ballongsprängning). Och det visade sig vara Mojje, en utav de tre favoriter som jag utsett efter premiären förra veckan, så tråkigt, men jag har redan bra intryck för hans ersättare vilket också är Mojjes kompis, så vi får hålla tummarna för Niclas Wahlgren, som han heter. Ska bli spännande och se hur alla danspar har förberett sig och till det viktiga, vilken par kommer att åka ut först. Återstår och se imorgon, ni missar väl inte det?

ersätts av Niclas


uppdate...

Neej ee,,ju mer jag tittar på let's dance på tv4.se desto mer vill jag dansa. Kanske inte så dum och skriva upp sig på någon liknande danskurs, ?! Någon som vill joina kanske??

Honey


I miss you♥

Rubrik?

Tack och lov att jag tvingade mig upp innan och ge mig iväg på en promenad, vilket härlig väder, var sugen på att fota lite jag hade visst bara med mig kameran men minnekortet låg kvar hemma i datorn. Klantiga mig som vanligt.
Men det som var mest rolig var att, efter jag kom hem och käkade lite, sen blev man hur trött som helst igen, så jag däckade nästan 1 h tror jag,,hihihi knas. Har nu ialla fall läst igenom högslokans hemsida, och förbered mig hyfsat okej inför skolstarten. Första veckan har de aktiviteter och sånt, fundera om jag ska på de eller inte, om jag ska joina de måste jag störa syrran en vecka, för jag vägrar att åka hem och tillbaka under den veckan. Men vi får se,, har även kollat en massa bostäder i Borås,,men brrr grr som jag sa innna, jag vill inte bli vuxen!!

Nej behöver släppa desssa tankar lite grann så ska de vad mina flickor gör hemma. Hoppas ni haft en bra torsdag mina söta!! XoXo

It was then

Losin´ the love - Joy Enriquez

Beautiful day

Hello there!

Idag är jag trött, sov inte alls gott, snarare kunde inte alls sova, inte konstigt att man inte sov gott då. Jag vaknade för en stund sen, men har inte riktigt orkat resa på mig, har fortfarande lap topen på magen och jag försöker skriva så gott jag kan liggande. Men ska nog inte skriva på detta ställning så länge till, ska nog gå ut i det fina värdret istället, jag är fortfarande trött dock. F*n också,,,skiten bekymmer hit och dit, sliter ut en totalt ju!

Nej, men först ska jag ta mig en dusch, sen får det blir som det blir. Och en grej till, jag vill inte bli vuxen, inte alls rolig, allting blir bara så himla dyrt, inte alls rolig!! buhuhuhuhuhu....

Sisters

En "morgonpigg" nadja =P


Sen bar det av till China Town i Borås på lunch med syrranI och med att Linneas flyg var försenad så passade jag och syrran på att gå en runda på stan och gjorde lite ärende, runt 14 tiden åkte vi vidare till Landvetter. När vi var framme insåg vi att vi var lite för tidiga, haha så vad passar mer än att ta en fika, dock slösade vi på parkering, men men sa ju att det var en knas dag =P Här är det en massa knasbilder som vi tog för att tidsfördriva tiden =D
Äntligen var tiden framme och folket runt omkring i flygplatsen tackade gud som bara den att vi slutade knasa oss. Vi var på jakt efteer våra span, strax innan tålamodet gick i taket kom paret äntligen ut, och därefter var det dags och åka hemåt. En knas dag som fylldes av massa skoj och pintamheter för mig och min kära syster. Sisters just wanna have fun!

The End

P.s detta är som sagt bilder från i tisdags D.s

Just something

Här är jag gott folk! Är väla si och sådär både glad och deppig och irriterad och bekymrad och ja, många olika känslor just nu.. men jag försöker att inte bry mig så mycket. Detta är något som jag har svårt att komma över och det är just nu min svaghet har makten. Men det går över,,,det gör det alltid, och så klart kommer det lika ofta tillbaka,,,,

Sorry, jag ska inte dra ner er heller, det ska jag inte göra. Anledningen till varför jag inte uppdaterat något idag heller är för att det återigen var en famlijeumgås dag. Var som sagt barnvakt hela förmiddagen och eftermiddagen, de andra famlije medlemmarna kom hem typ 15 tiden, så jag och Linnea fick pusta ut lite grann. Flickorna har verkligen lekt en massa och tagit all vår kraft, min och Linneas alltså. Var tur att vi var två, kunde leka med varsin, annars hade vi nog inte haft ork och klara av de halva dagen sådär. Just nu håller de andra på att fixa sushi, jag vet ,, vi är verkligen natt ätare allihopa..haha sushi så här dags. Skulle egentligen ta och åka in till stan och käka sushi med Kimmi, men har personliga orsak vilket det inte blir av, så det var ju bra att syskonen hemma gör sushi nu.

Äsh, nu ska jag lägga upp lite knasiga bilder från igår, men lägger det i nästa inlägg istället. 

Natt inlägg

Phiiiew,,har varit en lååång dag för mig idag, består enbart umgås med famlijen. Det var verkligen längesen där jag spenderade en hel, hel dag med min famlij, när jag tänker efter. Har alltid sovit bort halva dagen, eller så har man jobbat, eller så har det varit skolan som tagit en massa tid av mig. Men idag, från morgon tills nu, har jag bara umgått med mina nära och kära, det var jätte kul.
Nannade (säger man så?!) nyligen lilla Kenix. Hennes föräldrar ska jobba tidig imorgon, så jag sover över inatt för att fortsätta och barnvakta henne imorgon bitti. Känner mig trött nu, idag hinner jag inte nörda mig framför andras blogg, så imorgon får jag ta en bloggmaraton och kolla vad som hänt hos de. SOm vanligt har jag koll på hur många inlägg dessa bloggare/bloggerskor som jag brukar följa har postat, så lite inblick har jag, ska bli en spännande läsning imorgon. Svarar era kommentare imorgon med faktiskt, och så ska jag med lägga upp bilder som jag och syrran tog under dagen idag.

Good Night and Sweet dreams my readers!! XoXo

Hihi,,,jag bjuder på en gammal bild på mig =D Tror att det är från 2003 (med tanke på kalender på väggen, men är osäker, men w-ever längesen var det ialla fall =D) Natt Natt

It's back!

Tjingeling!!

Tack för era morgon sysselsättnings tips söta! Jag ska tänka på det  imorgon! Vi har kommit hem med syrran sen kl 5 faktiskt, men har inte ritkigt haft tillfällen att blogga förrän nu. Syrrqan hade med en hel del grejer, men det mesta var  till mamma och pappa och barnen. Sen är det som vanligt, det mesta maten därifrån som vi har svårt att få tag på här i Sverige.  jag fick ialla fall hem  mina skor som jag fick från J, som jag klantade mig och glömde kvar de i Vietnam i somras, men nu är de hemma hos mig igen.

Jag har haft en lång dag med äldsta syrran, mycket flum och pintsamtheter fattas så klart inte! Men jag fortsätter och berättar sen tror jag, nu ska vi äta lite .... Kramkram så länge my dear!

090113

God morgon bloggen!

Denna morgon gjorde jag också som normala människor, nämligen vakna innan klockan 12.00 på förmiddagen. Men det känns helt meningslös.... för vet ni vaad? Jag har varken börjat skolan eller ska gå till jobbet, vad i hela världen ska jag göra helt ensam sådär tidigt på morgonen?!
Jag gick och la mig vid 00 igår, vaknade runt kvart över 9,,, det  har typ gått 1h sen jag vaknat, och jag ligger ju fortfarande kvar i sängen, lika gärna sova om eller hur?!

Har ni några tips på vad man kan göra på morgonen, förutom att gå på morgonpromenader =) skriv gärna så jag har liteeeeee back up för morgondagen. Idag får det blir som det blir, för kom nu på att jag ändå ska gå upp och pigga upp mig för att sedan åka med äldsta syrran till Landvetter och hämta min andra syster och hennes pojkvän. Undrar vad de har med sig hem från Vietnam, jag saknar massa goda mums mums där,,,men framför allt vill jag se bilderna som de tagit,, mysig och se släkten igen sens i somras.

Förresten, en rolig grej som man kan göra nu om morgonarna är att besöka sina favorit bloggare/bloggerskor, de vaknar skit tidiga för antingen skola eller jobba, och de hinner blogga. Kollade nyss i blogglovin (sidan som jag prenumenerar på bloggar som jag tycker är intresanta och läser dagligen, lättare och ha koll på när de skrivit nya inlägg osv), från 00 igår tills nu har de sammanlagt skrivit 47 inlägg O_o och dagen har precis börjat bara....

Sweet Night

Från och med idag blir det no more sena nätter och nattuggla för little miss nadja. För en gångs skull ska jag ta tag i mitt liv och gå och lägga mig och gå upp om morgonarna som normala människor gör =D Jag saknar det gamla vardag jag hade innan studenten, då hade jag alltid något och ser framemot och hade hela tiden saker att lägga energi på, och inte som nu,,, bara dega sig. Om några dagar är jag tillbaka till den vardagen igen i think,,, men jag kan nog inte räkna med att skoltiden blir lika kul och mysig som under min gymnasietid, då jag hade en sådan underbar klass och kunde hej och vilt slarva med plugget. Högskolan är en helt annnan sak, större ansvar, större folkmassa, större press..hmmm.. men jag hoppas på det bästa och utbildningen ska utveckla mig som person och ge mig en massa vettiga erfarenheter...anyway

Vad som än händer har jag ju er eller hur?! Ikväll vill jag ge en riktigt varm och gosig kram till alla er som läser min blogg! Sov så gott söta!!! XoXo

Dip & Varmchoklad


Min mys tilltugg igår kväll, jätte gott och mysig!

Segis Nadja

Halloj!!
Ni har säkert undrat vad hände av lilla nadja efter sin tandläkarebesök. Hehe,,,, det var inte så farligt, och det var inte heler värsta långa besök hos de. Tog som vanligt röntgen bilder på tänderna, sen var det det vanliga, rengjorde mina tänder och tog bort tandsten,och bla bla bla,, det vanliga helt enkelt. Inga utdrag av tänder var nödvändig heller, mina visdomtänderna ser helt normala ut, en på vänstra överkäk växer en aning konstig dock men det är inget allvarligt säger tandläkaren. Så det enda jag kan göra är att hålla de rena och stå ut med smärtan då och då när det väl kommer, för det ska vanligvis värka lite när det gäller visdomtänder. Fluor!! Var noga med att skölja med flour!!

aja, efter det hände det inte mkt mer, för tredje dagen som jag tog eftermiddags tupplur, det är jobbig tycker jag! Har vaknat tidig (än vanliga fall) i tre dagar och lika trött under dagen blir jag..... det här funkar ju inte. Får försöka sova tidigare på kvällen..... Annars har jag bara grejat lite med designen så ganska snart blir det nog av, och dessutom läst i min bok. En rätt gammal bok dock, En oväntad semester av Marian Keyes, köpte för 5 spänn. Tycker att hennes böcker är bra, men nu blir jag också sugen att läsa Twilight böckerna, har hört såååå många bra recensioner om det så att man blir ritkigt sugen, och filmen ska jag också se.

neeshh nu blir jag hungrig, ska fixxa ihop något och smaska i mig. Imon kommer syrran och Tobbe hem från Vietnamn, ska se vilken tid äldsta syrran ska åka så jag kanske kan joina, bara det inte är alldeles fööööör tidigt =P

Måndag

Hej svej mina söta läsare!!

Nu ska jag ge mig iväg till tandläkaren.... hoppas de fixar något mot mina visdomtänder, kankse lika bra att dra ut de helt å hållet så slipper man lida... =S Ash vi får se vad de ska hitta på för mig,,, *gäääääääääääääsp* Well, vi får höras mer senare....XoXo

Störande ljud!

Neee hej! NU måste jag verkligen gå till jackan och kolla vem det är som ringt mig så mycket. Jag har sovit typ snart 4 timmar nu, och det har ringt hela tiden känns det som. Det hela tiden Brrrrrrrrrr Brrrrrrrrrrrrrrr Brrrrrrrrrrrrrr Brrrrrrrrrrrrr,,,,,, men jag var lite för lat för att gå och kolla vem som ringer. Hatar att sova och sen blir störd av massa ljud. Tänkte det kanske dämpar lite om jag sätter mobilen på ljudlös! Hmm...

Jahaaaaaaaaaaaa,,, sötnosen van och Giau har ringt x antal gånger, mamma är inte lika dålig... herregud kvinnor, saknar ni mig så mkt?? hihih a ja ska kolla vad de vill mig =D

Juste,,,ni kanske undrar vad fen vad mkt jag sover! Kan säga att, det var längesen jag tar eftermiddags tupplur, men sen igår då jag vaknade tidigare än vanligt. Så blev jag så himla tröttt under dagen,,, och det var det som hände idag med. Nej, nu ska jag kolla vad dammerna vill mig. Xoxo

Hello!

SÖndag idag ja!! Hmm,,, idag är det en sådan dag jag har totalt bloggtorka! Idag händer det verkligen ingenting, ingenting,,,jag har bara degat mig och känner mig sååå slööööö. KOmmer också att inte hända så mkt mer senare på dagen... så om ni inte ser att jag bloggar någonting, då betyder det att jag fortfarande degar hemma bara.

Fast jag ska ta och fortsätta läsa lite på Högskolan i Borås hemsida, så jag hänger med i studentlivet lite, känner mig så liten och lost. Känner inte en enda kotte som kommer att läsa med mig nu när VT startar, den 19:e jan. Är så nervös!!
Aja,,,,nu ska jag gå ner och tvätta kläder, sen passa på och ta en snabb promenad medan jag väntar på kläderna,,,, Ciao!!

P.s Glöm inte att du har tid hos tandläkaren imorgon kl.11.45 nadja! D.s

I will Be

 Leona Lewis
There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me

All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye and now I know
How far you'd go

I know I let you down
But it's not like that now
This time I'll never let you go

I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

I thought that I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly

You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me

And if I let you down
I'll turn it all around
Cause I would never let you go

I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Cause without you I cant sleep
I'm not gonna ever, ever let you leave
You're all I've got, you're all I want
Yeah

And without you I don't know what I'd do
I can never, ever live a day without you
Here with me, do you see,
You're all I need

And I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

I will be, all that you want
And get myself together
Cause you keep me from falling apart

And all my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Avril Lavigne version

Dagens Minne

Jag hittade dessa nyss i en bok och tänkte så klart tillbaka till alla dessa klassmöten som endast varade 20min, ibland mindre och ibland längre, men aldrig var det någon gång att hela klassen närvarade. Tänker nu tillbaka hur jobbig och onödigt vi tyckte de möten var, och specielt Gittan som alltid hittade på en massa idé om att vi ska lära känna varandra, eller lära oss livet, eller helt enkelt bara ville att vi ska prata. De här möten var alltid på måndags morgon, innan ordinarie lektionen börjar, därför är vi alla alltid trötta och sega, och jag lovar ingen av oss kände för att prata. Så Gittan blir alltid irriterad för att vi inte kommer med ideer eller ens säger vår åsikt, utan bara håller med för att avsluta diskussionen så fort sm möjligt. Men tålamod hade den kvinnan, min klassföreståndare men även min idrottslärare..=P Vi tyckte även att hon var små jobbig i början, men när vi stod där på student dagen då insåg vi alla att utan Gittan skulle vi aldrig stå här och ha på oss vår studenmössa. Hon stod ut med oss och övergav aldrig oss trots vi var så busiga, lata, och ibland verkligen värdelösa med att näravara i skolan. Men hon fanns där, då får jag heller inte missa B-M och Lena,  de fanns där för vår klass och stödde oss. Jag kan säga att de är de bästa lärarinnor som man kan ha, vi hade så roliga minnen tillsammans. Kärlek till er! ♥

Weelll... blev lite långt ändå, fast jag enbart tänkte skriva upp dessa citat som står på kortet. Varför jag ville skriva upp detta är för att, jag har fått dessa slumpmässigt från Gittan (jag är säkert den enda i klassen som ens sparar dessa) Men ändå så känns de att de är gjord för mig, de gav helt enkelt mig en stöt och fick mig att ta tag i vissa saker som jag tidigare inte vågade. Något för er också kanske ?!

♥ De viktiga är inte var man kommer ifrån, utan vart man går

♥ Chansen får vi alla, men vi måste våga ta dem
.

Knas Blogg

Blir så irriterad när blogg.se krånglar!! Skrev ett inlägg tidigare på förmiddagen, och då jag skulle posta så f*ckade det sig, och sen gick det inte att logga in mer förrän nu. Och så klart var inlägget tvungen och inte sparas, förutom " Hej bloggen! idag känner jag..."

Så jag skiter i att skriva om inlägget. Men kan berätta att jag sov gott igår natt, och hade en underbar morgon. Vilket ledde till att jag kände för att ta en morgon promenad, det var sååååå härligt. Kylan var lagom och musiken var fantastiskt, lite halt på vissa delar av vägen dock, men jag kom hem säkert ändå =D Sen måste jag verkligen skaffa mig ett par nya jogging skor som jag kan promenera i, idag lånade jag lillbrorsans skor som jag hittade hos mig, tror att det e hans ialla fall..hahha vem kan det vara annars liksom, bara han som har så stora fötter!

Och nyligen gick jag även en snabbis ner till byn igen och handlade lite mat och tvättmedel, och har dessutom tömt alla tidningar och kartonger, flaskor och en massa andra skräp som bara degat i min lägenhet. Nu blir jag sugen på pannaka så ska fixa ihop lite plättar och pannkakor med vispad grädde och frysta hallon, mums!

P.s Som ni ser så gav inte i järnet igår med blogg designen. Men well det är så himla svårt och jag gör alltid någonting annat än att greja med koderna, så nu ska jag inte lova mig själv något med blogg designen mer, =D utan det får blir som det blir,,, ni märker när den är omstyle:lad ^_~ D.s

Det är nog dags...

för en makeover till min blogg, eller vad tror ni??!! Håller egentligen på att hitta passande (och som klickar med mig) bakgrundsbilder och inspirationer för att göra en ny design till bloggen, men som ni ser, det har ju inte gått något vidare.. Men efter jag kommit ur duschen ska jag ge järnet och fixa en design som är personligen för mig bara. Plutten nadja är jag ja!


Weell,,, jag ska försöka ge järnet iallafall, blev bara inte så jiiiiihaaa som jag skrev innan,,,hahahah lättare sagt än gjort. Tanken på att jag ska kriga med dessa kodmall och massa HTML hit och dit,, ger mig redan huvudvärk. Men imponerad blev man ändå att jag hittills faktiskt grejat nästan allting alldeles själv. MEn ni ska bara veta hur koderna egentligen ligger,,,hhaahha J säger att de ser kalabalik ut, det är bara att de inte syns, vilket jag tackar gud för, på så sätt kan jag fortfarande ta det lungt och andas ut. =P

Förlåt, men..

det blir en hel del Let's dance blogg här, blir säkerligen inte bara enbart i min blogg, utan tusentals andra med, absolut liksom. Nu har man sett 11 par som dansat, och det överraskar man verkligen, de som jag inte ens tror att de kommer att dansa bra dansade gööör bra för att vara nybörjare. Och så klart rockade Laila Bagge fett som jag anade, dock blottade hon rätt mycket med sin klänning ikväll, men snygg var hon ju. Blir också så fascinerad i klänningarna som damerna hade på sig, förutom Kittys, tyvärr , frukterna lockade inte mig så värst mycket. Som vanligt, har ni missat kvällens premiär, då är det bara att kika in på tv4.se, där hittar man mycker mer än vad man tror ^_~

 Laila & Tobias cha cha 


P.s Se även Mojje & Jeanettes vals här,  kolla också in Magdalena & Daniels vals, vackert = kvällens favvo!
Och ni som missade let's dance ikväll måste så klart se Blondinbellas cha cha också, för ni är säkert sjukt nyfikna på hur hon dansar va?!
 

Let's Dance

ni missar väl inte det ???
Blondinbella är ju med,,, så klart man inte kan missa, hhahaha Förlåt, jag ska inte vara sån, vem vet, kanske är hon en dancing queen.. we'll see...

Uppdate..#1
Wohooo,,,måste faktiskt säga att,,, årets let's dance blir najs och följa,, fastnar redan för idol juryn Laila Bagge, och författaren Magdalena Graaf,,, fast jag har inte sett de dansa än.. men snygga är de ikväll...hahahah Nej nu får jag ångest igen, att varför jag inte envisade med mamma att jag ville ta danskurser när jag liten. jag som älskar dans så mkt..bläää

Uppdate....#2
Sorry, men till låt mig.... HAHhahahahahhaahaha omg ..shit hhhaha hehehe hiihih ,*asg* hihihihehhh Nej gud, vilken hemsk människa jag är!! Fy fy på dig nadja!!! Nej men det är så roligt och se på ju, de som dansat hittills. Anledningen till varför jag har sådan fruktansvärt skrattattack är för att jag har aldrig tidigare suttit ner och verkligen kolla alla danspar dansar sina första dans. Utan bara liksom glidit med i svängarna och sedan aktivt följer när de är i 3:e avsnitt framåt. Därför är jag elak som jag är just nu,, känner mig jätte hemskt, men är fortfarande imponerad, om det hade varit jag hade jag skämt ut mig redan innan jag ens börjar dansa, Haha


Eftermiddags promnad

med lill kenix! Har passat töserna sens bovärden varit här och grejat med elementet. Den är något varmare nu, men vi får se hur länge detta håller. Men just nu passar jag bara Kenix, Lydia är med sin pappa någonstans. I vilket fall som heslt vaknade kenix nyss, ska ta med henne ut på en promenad. Gjorde det ofta med barnen under sommaren, men under vintertiden. herregud vem orkar i den här kylan. Men idag är helt okej med värdret..... nu vill hon också vara med och skriva ehheheh... vi ses sen söta,,,

,b nvjjvk ,jhg hg hg fvbujf   mm---oää8hc-öi6,'y// från söta kenix =D

Good Morning Friday!

Morn Morn på er!!!
Misstolka absolut inte bilden, så här ser det absolut inte om morgonarna för min del, hahah " en Auqatini i handen" , yess det var inte min hand, men jag har min bakom den snygga killen som försöker synas så mycket som möjlligt =p

Hur som helst... ingen ärende klockan 7 på morgonen blev det inte nej, men jag har nu ringt toll bovärden och väntar bara på att han ska komma över och checka elementerna. Samt har jag också ringt en massa andra ställen.. måste bara säga att det som jag hatar mest att göra ärende så tidigt är... att min röst låter förjävligt! Jihaa,, Bovärden kommer nu på besök... detta ska fixas!!

Unbeatable

Ni hittar väl inget annat som slår detta??? Cute obento
Pga
dessa lunchboxar har jag inte gått och lagt mig, ändå har jag faktiskt redan bläddrat genom hennes blogg igårkväll hos J, men ändå så är jag så beroende av de ikväll också! Så goda de ser ut, och sååå söööta, ge mig såna tack!!! Så kreativ man kan vara alltså,,, trolla mig till en japan nu plz!

Kolla gärna in flera av Sundae's design i hennes blogg. De är verkligen oslagbara...
Hur som helst, med denna inlägg säger jag också god natt till er... måste sova! Har saker att göra imorgon bitti! Damn..

P.s måste också säga att, shit vad mycket en länk kan påverka, speciellt om din länk länkas i en stor blogg. Av en slump skrev jag en kommentar i Yazmina's blogg och säkerligen är det läsare därifrån som har droppat in hos mig idag, vilket gjorde min besöks statistik ökade som forsande flod, skit rolig. Hoppas ni kommer tillbaka också förstås, aja god natt på ritkigt nu, xoxo D.s


En varm kopp te...


Tack för att du finns!! Annars hade jag säkert frusit ihäjl mig, fi fasen vad det är kallt i lägenheten! Fattar inte vad det är för fel, ändå har mamma ringt till bovärden. Men ingenting nytt har hänt liksom, bara för det måste jag ringa igen imorgon,bitti! Orkar! Men jag måste, för ingen av de andra hemma är hemma vid den tiden förutom jag, så typsikt. Hatar att göra ärende så tidigt på morgonen, men det kanske är lika bra. Träna på att vakna tidig inför skolan. =D jiiiihaaa! (not)

Någon mer än mig som fryser??

Stuffs

Sådär ja! Magen är proppfull med mat, och kladdkaka! Hann aldrig äta så mycket på den innan jag pkte iväg, så det var en hel del som hamnade i magen min. *gris*

Och kommentarerna är också besvarade, hade även en trevlig läsning i mina favoriters blogg. Det känns härligt att läsa deras blogg, för man känner sig verkligen int eensam, och att egentligen kan vem som helst ha en förjävlig dag, lycklig dag, sorgligt dag, knas dag, jobbig dag, osv. Vem som helst, allt från stora bloggerskor till såna små som jag =D och även världs kända människor har jobbiga dagar,,så vi ska inte haka upp oss på små bagateller i vår vardag, ialla fall jag då,,, har märkt att jag har gjort det alldeles för mycket i alla mina tidigare år, men nu är det som sagt 2009, ett nytt år och ett nytt liv ska det med vara.

Hur som helst, detta fyndade jag hem idag medan jag väntade på buss hem från Borås.

Kofta & Nivea kit - Åhlens
Friis & Co tofflor - Jolina
Hjärtformade grytlapp, kökshanduk + blomformade värme ljus - Inidska

FEBB

har en tävling i sin blogg, som avslutas ikväll kl.20.00

Jag är så klart med, me love Friis & Co!

Svenljunga

Is my hometown, oh yeah! Ett litet samhälle, men ger mig enormt varma härliga bekväma känslor så fort jag är i svenljungas område. Så.. att flytta härifrån , känns väldigt sorgligt. Inte så konsigt, har ju bott här i 16 år i år liksom, mycket kärlek. Men vet ni vad, jag kommer sorgligt nog inte bo kvar här så länge till. För jag blev antagen till högskolan i Borås, på sjuksköterska linjen! Det var den sista staden jag hade tanke på, i och med att min reservplats var så hög efter antagningsbesked 1, därför var det mer  funderingar kring Karlskrona och Jönköping. Men nej, ingenting är omöjligt, jag fick en plats i Borås trots allt, skit bra, nära hemmet och blir lättare att flytta när jag väl hittat lägenhet där. Wiihoooo

Btw,,,jag kom hem från vännerna för drygt 2 timmar sen bara, nu är jag hungrig så efter jag skämt bort min mage lovar jag att vara aktiv på bloggen igen, därmed svara era kommentarer också! xoxo

I owe you this..

Hej Bloggen!! Och hej alla mina söta där!

Sorry för dessa dåliga uppdateringar, men det har bara inte blivit av helt enkelt. Men vet ni vad? En grej som jag stör på? Jo det är att, jag har totalt bloggtorka när jag inte är hemma, har egentligen en hel del att berätta och det händer ju mer när jag inte är hemma, men av någon underligt anledning så har jag  svårare att sätta ord på det jag ska blogga, och därför har det inte blivit något bloggande. =D Någon som känner igen sig???

Men hur som helst, jag har ju lovat lite mera bilder av senaste festen jag var och festade, så nu kommer de =)

28:e dec 2008 göteborg

uppdate...
Sorry, det är absolut inte meningen att bara dela med mig en enda bild =) hade bara saker att göra innan som jag var tvungnen och gå ifrån. Men nu är jag tillbaka i full fart. So here you are babies!

Lovely ladies


My man shows how to be a man =p

and the other hotie men...

Flummiga oss.......and the party,,,Trädgårn-götrborgSå klart kan vi inte missa vår traditionella pose, haahha OMG okej jag vet =D


Okej,,, nu blev det en massa bilder, blir nog inga fler bilder på ett tag, hahah ni kanske tröttnar, =D Aja, men nu ska jag sova,,,tar alltid längre tid att lägga upp bilder än vad jag tänkt mig, alltid, så typsikt. God natt sweets!!


växjö

hej svej. sorry för dålig uppdatering idag,, men blir nog inget mer blog öffrän ikväll. V & T komme roch hämtar upp mig nu, ska iväg till växjö och träffa älskling och de andra. PUSS

Give me someAnd everything will be fine, i will fix this! YES!


P.s hade en trevlig och very very lång fika med sötnosarna, tack för att ni är så gulliga och omtänksamma, och era fina ord. Sov gott med er, vi ses imorgon! Sov gott med er alla mina läsare också! D.s

P.s#2. Sorry baby G, det blev inget lämpligt tillfälle att ringa dig idag, i call you another time baby. puss D.sDagens Jag


Jag ska ge mig iväg till bussen nu. Idag blir det spontant umgås med smålänningarna =D Have a great day my dear!!!

Before & After

Är inte det ett mirakel att en pigg nadja är uppe vid den här tiden? Egentligen har jag 1 h kvar att sova, men söta V ringde och väckte mig, var ett rolig morgon samtal man hade. Så då somnade jag inte om, utan gick upp nu med. Därför tänkte jag inledda dagen med bara visa er bilder på hur mitt hår såg ut sist då vi var ute och festade, vilket var den 28 dec, bilder kommer snart.


Ganska enkelt hah? Det var det också, det enda jag gjorde extra med håret var att locka lite på topparna, och sedan satte upp det på sidan med hårnålar och ett hårspänne. SUper duper enkelt, men snyggt = D Flätar nästan alltid mitt hår (varierar mycket mellan en helbakad fläta och två flätor, beroende hur mycket vågig jag vill ha håret där framme) tidig på dagen med lite spray innan kvällen kommer, man slipper stå och lockar i timmar, dessutom håller vågorna/lockarna bättre. Vet ni vad? Jag har haft långt hår ett vääääääldigt bra tag nu,,, fundera på att göra något annat, men hmmm vet inte riktigt vad jag ska göra, kort? Hmm är rädd att jag inte passar och då kommer jag  att ångra som f*n. Senaste gången jag hade ritkigt kort hår, var nog hmm slutet av 3:e klass... yeah läääängesen jaa. Men vi får se =D

Hur som helst,, vad ska ni göra på en sådan här måndag?

 

Mys kväll!

Min kväll ser ut följande.......
Hur mysig som helst, den enda nackdel är att jag myser själv,,,,, Men det är också härligt ibland, och just idag behöver jag verkligen den. Inatt kommer jag att sova gott!! Blir nog inte något mer bloggandet för mig idag, i think men om det nu blir så, säger jag god natt till er redan nu! Vi ses imon söta!

Brandvarnaren!

Äntligen verkar bloggen fungera igen. Phiiiiew, detta är verkligen inte mitt år verkar det som!! Har bakat två gånger i år (än så länge då) och det har misslyckats bägge gågngerna! Men så värst dålig var det inte, var lite rolig faktistk, för vet ni vad lilla jag hittade på innan??

Jooo, bakade kladdkaka som jag skrev innan, och det värsta/komiska var att jag väckte brandvarnaren! Det hela låg till så här, jag var bara allmänt glömsk och glömde halvera gräddningstiden, i och med att jag halverade hela receptsatsen. O_o En annan grej var att jag fick ryck och bara ville städa lite i lägenheten, framför allt just där området jag sover (för det ser för j*vligt ut) vilket efter jag la in kladdkakan i ugnen återvände jag tillbaka till mitt städande, för det ska ju vara där inne 20min (om det är en hel sats, japp) Efter ca 10 min, kände jag något, joho det höll nästan på att bli bränd, men jag hann ta ut det så det gick bra. Men ugnen luktade bränt som f*n, och nån sekund efter det "Piiiiiiiiiiiiiiip, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip, piiiiiiiiiiip" hahah
Panik sprang jag och försökte stänga av den, men det gick inte så det slutade med att jag tog ner allting och tog ut batteriet, (eller det kanse är så man gör?) har aldrig varit med om sådana här situation förstår ni, var lite skakig ett tag men sen skrattade jag ihjäl mig när jag insåg varför det blev som det blev.

Men kladdkakan var god ändå, men det får jag äta senare när den har kallnat och lägenheten luktar som vanlig igen.

GRRRR

Bloggen krånglar! Jag kan inte posta, vet inte ens om denna inlägg kommer upp eller ej, men skit samma,,, Jag kan heller inte svara på era kommentarer,,,, stör mig så mkt när det krånglar såhär,, Gör det hos er med?? Brr äsh,, vi får se om ni överhuvudtaget kan läsa denna inlägg elller inte. Jag ska baka lite kladdkaka nu ialla fall! xoxo

Me like!


Fick detta av J igårnatt,,, var tvungen och posta upp den här också, vad tycker ni? awsome säger jag bara. Vilka ben alltså, *avis* ahaha
well,,, tänkte på en grej, brukar ni fundera över hur ni ser ut när ni dansar på fester eller disco? det brukar jag göra ibland,,,aahahaha nyfiken ju,, en sak till, vet någon vilken låt det är? låter som Beyonce, men jag vet inte =D

Morgontrött

Japp så där kan jag bli ofta ska ni veta,,,,, väcker ni mig när jag sover som bäst, Grrg#456%##%&()&&%¤"####"!!!

Jag blev som sagt väckt imorses vid halv7 7, och inte kunde somna om, var ju därför jag postade upp föregående inlägg, och dessvärre kunde jag inte somna om förrän 9-10 så därför vaknade jag nyligen, återigen på grund av en konstig dröm, denna gången var värre. Måste läsa lite om bra sömntips. i reeeaaallly neeed it!!

bad morning!!!

uppdate.....
Sömnsvårigheter?
Egenvård
♥Det finns flera sätt att förbättra sömnen utan att använda läkemedel. Fundera över varför du har svårt att sova. Det kan bero på att det är för varmt i sovrummet, att sängen är obekväm eller att det inte är tillräckligt tyst och mörkt i sovrummet. Är det något du oroar dig över? Har du det stressigt? Sömnsvårigheter kan också bero på att du har sovit en stund tidigare under dagen.

♥Om du känner dig stressad kan det vara bra att varva ner någon timme innan du går och lägger dig. Lyssna på lugn musik eller ett avslappningsband. Du kan ta en skön promenad i lugnt tempo.

♥Försök att inte göra ett stort problem av att du inte kan sova. Ligg inte vaken längre än 30 minuter. Gå då hellre upp en stund och invänta att du blir sömnig igen.

♥Försök att gå och lägga dig ungefär vid samma tidpunkt varje kväll. Försök också stiga upp vid ungefär samma tidpunkt på morgnarna.

♥Motion är bra för en god sömn, men undvik att träna strax innan du lägger dig.

Welll,,,,detta har man egentligenhört och läs tusentals gånger, men aldrig följer man dessa råd liksom, så typsikt... men jag antar att jag hade svårt och somna och vaknade mitt i natten osv,,,för jag var bekymrad och väldigt stressad, eller vad säger du J? i vilket fall som helst, vill ni läsa mer om sömsvårigheter, så klicka in hos vårdgiuden.


Pictures part II

Sådär,, det var de bilderna,,, det är så mycket man vill dela med, som jag tidigare sagt, de som kanske råkat hamna med på bild på min blogg kan alltid kontakta mig (då blir det mesta vänner som har min msn, mobilnr osv) men ja, helst vill jag inte ha något sånt meddelande eller samtal så ni vet =P xoxo!!

NU fortsätter jag med lite bilder under julen, här är några från min kamera, nu tillägger jag bilder som jag fått av vännerna.

~Christmas Eve in Helsingborg~

Fråga inte mig vad killarna höll på med, J fick kanske pussattack och ville pussa någon. Men hur som helst, vi som var där den kvällen, dock var det inte alla, 5pers kom senare också.Yess, där är nadja som är lite påverkad och si och sådär flummig, haha det var längesen jag drack så mycket måste jag säga. Ser ni hur röd jag är? inte bara i face:et,,,utan även kroppen, haha Nu bjuder jag lite knasiga bilder på mig, så enjoy! <3 ops..första gången jag hade slips, as cool =D
Sundspärlan i HelsingborgLadies in black ^^ and their bodyguard^^

Good morning,,, vaknade till av en konstig dröm nu kan jag inte somna om. Tänkte då kan jag lika gärna fortsätta göra färdig denna inlägg, kanske somnar om snart... få se =D


Pictures Part I

Sorry guys, det dröjde med att lägga upp bilderna. Inte för att internet krånglar eller liknande, jag blev bara fastklistrad framför alla dessa klipp som J och V hade filmat in. Så sjuka, och roliga, men det är nog föööör pintsamt och lägga upp just dem,,, ska istället videoblogga en annan gång för er skull , eller är det något ni kommer att uppskatta? släng gärna en kommentar så jag vet =D

Det var j*vligt många bilder när jag kollar efter, och jag vet verkligen inte vart jag skulle börja, men jag tänker till och börja med lägga upp lite bilder från Karlshamn då vi var och hälsade på V och 3u. De bilder som 3u tog med sin kamera har jag ännu inte fått, så dessa är bara "amatör" bilder som vi "modeller" tog "behind the scene" ....*asg* ...Jag veeet! hahah Enjoy!

Bilturen dit, jag sov som en gris, gör det vanligafall med egentligen så ingen nyhet precis =)


vi körde Monopoly, (the mini one) Tro eller ej, det var första gången för mig, att spela monopoly alltså^^


Trodde det var en lugn fredagskväll, ,men nej nej, vi körde straff hit och dit, så jag drack en hel del,, (de fuskade säkert jätte mycket töntarna, bara för att jag var nybörjare,,damn!)


Dagen därpå startade vi dagen med en mysig frukost med scones


Stylisterna ^_~


Mysig med en studio+objektor+pizza+a.k.a modeller+film = ballt


Ash,,nu blir det småbilder, men ni får klicka på det så ser ni större bilder, och jag låter faktiskt bilderna talar sig själva, pallar inte skriva mer =DNog om den dagen, trötta kom vi hem och satte direkt igång med sushi, bara jag och V så att säga. Gissa 3 gånger vad killarna gjorde!!??!! Men så här mumsiga blev vår sushi this time:Wanna some pic???

Vet ni vad sötnosar?? J var ju här i torsdags, men vi glömde helt och hållet bort kamerasladden, men vet ni en annan grej? Innan när jag var och lämnade böckerna till mamma så passade jag på att sno lite ägg för jag tänkte baka kladdkaka, mums! Men ja tillbaka till grejen, så hittade jag den riktiga kamera sladden i brorsans omg- sovrum. Så nu ska jag lägga upp en massa bilder har jag tänkt. Men om ni är intresserar att se fler bilder, så finns det i facebook. (yes jag ska med uppdatera mer bilder där =))

Moster Nadja

Saknar er!! Lydia och Kenix! De kommer väl hem snart (de är hos deras farmor i eskilstuna), men det har varit tomt utan de, pappa och mamma gnäller mest över att lägenheten är som tomt utam deras bus. Men när de väl är hemma så orkar man inte med de ibland, så typsikt! Nu har jag ialla fall hjälpt mamma och kollat upp hennes inlämnnigar, ska lämna tillbaka till henne nu.

Puss

Ops..! I did it again..

Sitter och mumsar i mig soppan, med vitlöksbaguette, Love it! Men som vanligt bränner jag tungan igen, alltid så när jag ska dricka eller äta något hett soppa lr dricka, vet inte varför jag inte lär mig att blåsa eller vänta tills det kallnar en aning. grrr I alla fall, klickade runt på bloggen och såg att det var en tävling hos denna tjejen, längesen jag var med på någon tävling så chansade och se om jag har tur nu i början av året. Var ni med och tävla också, skadar inget,, Ciao!

P.s notera att det är inte jag som har tävlingen, utan jag är med och tävlar i någon annans blogg =D

A walk in winter

Det var härlig med en promenad så här dags, dock kändes det lite i fötterna bara. Härligt och bara gå och gå och gå, med en skön musik som underhåller öronen och hjärnan. Jag kom hem för en stund sen bara, måste bara säga, damn vad sött man är efter en kylig promenad, och komma hem med dessa rosiga kinder=)  Håller nu på att koka en soppa, men jag tror att jag har misslyckat med den, var knas och la i en konstig krydda, men det får gå ändå. Annars är det bara gå över till mamma, men idag vill jag bara vara hemma och ta samman mig och ta tag i vissa saker, så som hur jag ska göra härnäst. Fortsätta jobba eller verkligen ge mig in på studierna igen. Ärligt så är jag fortfarande lite förvirrad och inte vet riktigt hur jag ska gå till väga.....  hmm hmm hmm

Idag har det med snöat,,, egentligen längtar jag som bara den till våren (fick ju hem H&M's Vår katalog) sen orkar jag inte med kylan, dessutom har alla mysiga dagar för vintern redan passerat, såå noo more winter! MEn när jag vaknade i morses så var det så vacker utsikt man fick utanför, såå rätt mysigt fortfarande, var därför jag gav mig iväg på en promenad.
Så vad ska ni göra på en sån här lördag då??

Yey!!!


Saknad!


Igår (2 jan) var det även en dag som för 7 år sen jag grät som mest i mitt liv, i think. Inte ens när min morfar dog grät jag så mycket, berodde kanske på att jag hade aldrig chansen att träffa och umgås med min morfar innan han dog. Men det kändes ändå djupt i hjärtat då mamma väckte oss och sa att morfar hade gått bort. Då kan ni tänka er att om en person som har umgått med dig och din familj och älskat dig som sin egen syster i mer än 6 år, plötsligt går bort från dig, hur mycket tårar det orsakar. Det var en riktig jobbig period för mig, samt min famlij. Det var hemskt att förlora någon man tycker så mycket om, någon som är så omtänksam och snäll. Tycker att livet är så orättvis ibland, varför ska de goda männsikor går bort så tidigt..??!!?? Men hur som helst, det har ändå gått många år nu, nu kan jag ialla fall prata om det utan att gråta i floder som första årena, men visst känns det fortfarande. Ibland gör det fortfarande ont när man tänker tillbaka på honom, eller befinner sig på ställe där vi speciellt umgick. Jag är tacksam för att jag har en sådan underbar pojkvän som älskar mig så mycket, och inte minst min famlij som finns där för mig. Och helller kan jag inte missa er mina själsfrände, ni vet nog vilka ni är. Älskar er alla! ♥

 Welll, livet är kort, därför ta ingen för givet mina kära, älskar du någon? Älskar du din famlij? Visa det, visar att du älskar de och tycker om de,,, man vet aldrig när ens nära försvinner ur ens liv. Då är det kanske för sent att visa kärleken & känslorna.

Birthdays!

Lite sent av mig att gratta killarna här i bloggen, men jag har så klart grattat personligt till de tidigare på dan också! Idag säger vi grattis till Allen och Leo som fyller år, men jag ska nog inte avslöja deras ålder, hahaha så de inte känner sig gamla =P Men hur som helst guys, Grattis till er och hoppas att ni haft en underbar födelsedag!

Vill även säga grattis i efterskott till Tobias, som just nu befinner sig i vietnam med min syster, men de ska komma hem snart, tiden går fort,,,  Samma sak gäller här, han fyller år egentligen igår, men jag missade bara blogga och gratta honom, men han har redan fåttmin och J's gratulation direkt till mobilen såå,,, nog om gratulationer..:)

Hehe, amatör bild gjord av lilla jag =D

I'm here!

Hej Hej bloggen! Har ni saknat mig?? Ni har säkert undrat vad i helsike har den här tjejen hållit hus idag? HOn har ju inte uppdaterat ett enda inlägg?!

Och förlåt sötnosar som försökt och nå mig via mobil, sanningen är att jag har tyvärr inte den hemma hos mig, utan den ligger kvar hos mamma. Och jag har varit filmnörd sen jag gick därifårn i förmiddagen tills nu, så jag har ej orkat springa tillbaka och hämta den. Så vad ville du mig 3u?? <3
heheh jag ska tillbaka till mamma nu, undrar varför va? Jo filmen som jag har nördat mig hela dagen är nyligen slut. Egentligen är det en tvb serie, handlar om adovakat och domstolen, den var inget vidare i början för min del, men sen när man väl kollar på den mer och mer så var den ritkigt bra. Men ja ja

jag lovar att uppdatera mera snart,,men först ska jag springa över och käka hummer med mamma o pappa. De  skulle egentligen ätit det på julafton, men de åt aldrig det så nu ska de äta istället, och så klart vill de dela med sin söta dotter =)

Vi ska bli tjocka =)

Idag var jag riktigt dålig på att blogga eller hur? Berodde nog på all dessa mat som mamma och jag lagade, blev så fruktansvärt mätt och i och med att man blev väckt i morses, så det enda som behövdes efter maten var så klart en tupplur. Haha snacka om att feta oss. J kom också och joinade oss, så vi blev åtminstone 5 pers som åt all maten, ännu är det mkt kvar som är över. Typiskt mamma som alltid lagar mycket, fast hon säger alltid att hon har minskat ner en hel del rätter, haha men idag har jag faktiskt inte gjort så mkt. Bara ätit och softat och sovit, ahahha
På tal om feta oss, jag vill verkligen feta upp min famlij och inklusiv mig själv, låter hemskt men jag gjorde verkligen det. Gjorde för en stund sen våfflor, denna gången var jag lat och inte orkade blanda en egen smet, så jag tänkte testa färdig i påsar och man bara ska blanda ner med vatten och smör. I det här fallet var det enormt med smör,, jag läste så klart lite fel och var lite borta dessvärre, la i nästan dubbla sats av smör, utan att reagera. Tills de nästan gräddades färdig och jag bara, wtf, så mkt smör för, japp vid den stunden insåg jag att jag hade lagt i för mkt smör. Men det var rätt gott ändå, tack vore mina frysta hallon och spraygrädden, me love!

2009

Snacka om att starta året bad.... för det första fanns det idioter här ute nånstans och smälllde raketer vid 8-9 tiden, va f*n.... även om det fanns rester från igår midnatt kan de ändå vänta och smälla, varför just såå tidigt då jag sover! För det andra, fick jag  host attacker efter jag blev väckt av idioterna, vilket gjorde att jag heller inte kunde somna om alls,,,, Men jag gick inte upp förrän nu hahahha

Ville sova mer juu,,, nytt år vill ju sova gott, och läääänge, men nej nej.... Well men för övrigt så är det helt okey första dagen på åren =D Mamma lagar och grejar för fullt nere i köket, idag blir det mycket mat, inte för att vi ska fira något, det är bara att imorgon är den dagen för 7 år sen två personer som stod oss nära, till och med betyder mycket för oss, gick bort i en bil olycka, Därför lagar vi mat och tänder rökelse för de, typ hedrar som ni svenskar säger, tror jag. Aja nu ska jag fräscha upp mig och hjälpa till.....

God morgon förresten hihihi xoxo

Tolvslaget!

Woooaaa...hehhe det smäller för fullt över allt!! Så vackert! Mamma och jag ville så klart också kolla in alla fyrverkerier,,,men jag frös så mkt så jag går in nu, ahaha stod inte där mer än 10min så frös jag arslet av mig. Men jag ser ändå härifrån soffan,,,sp det går lika bra. På tal om fyrverkeri så smällde jag och vännen innan vid 19 tiden, lr jag smällde inte, jag väntade bara på att den sla tändas och sedan smällas, var hur fint som helst. Men det som var så skämmigt var att för varje gång det smällde så hoppade jag till, lr ryckte till. Så j*vla lättskrämd är jag,,,hopplös nadja!! hehe

Nej,,,nu ska jag fortsätta äta min goda fruksallad... Happy new yearrr my lover!!!


RSS 2.0